Winter workshop 2 december 2022

Met de gezellige dagen voor de deur hebben we het plan gevat om een leuke creatieve gezellige avond te organiseren. Met het idee om mooie natuurlijke creaties te maken met het thema winter.

Denk daarbij aan een mooie krans voor aan de deur, een mooi hart voor op de tuintafel of een guirlande voor boven de haard. Een eigen idee is natuurlijk altijd goed! Vind je het leuker om wat diverse kleine creaties te maken? Dan is er ook de mogelijkheid om iets moois te maken die in de kerstboom kan worden gehangen van het dorp. Denk daarbij aan leuke natuurlijke slingers, hangers etc.

Wat neem je mee?

Alles wat een mooie toevoeging kan zijn voor een mooi winters stuk.

Hortensia, wilgentenen, wintergroen, hulst, takken, zaaddozen etc. Het zou mooi zijn als de materialen die worden verzameld al eerder gebracht kunnen worden bij Melkema. Zodat we een beetje kunnen inventariseren wat er zoal aanwezig zal zijn. Misschien heeft iemand wel veel hortensia maar niet zoveel groen, misschien heeft een ander het wel juist andersom. Neem alles mee wat je kan missen, zodat we elkaar kunnen helpen met verschillende materialen. Zodat we alles kunnen delen met elkaar. Kijk rond in je tuin, het dorp, het bos of tijdens een mooie wandeling in de omgeving, er is genoeg te vinden in de natuur! Het is handig om een (schil) mesje en een snoeischaar mee te nemen.

Wat hebben wij:

Alle decoratiematerialen. Denk daarbij aan dennenappels, stekers, en mooie natuurlijke materialen. Ook zorgen wij voor wikkeldraad, lijmpistolen, touw, mos etc.

Lijkt je dit leuk? Geef je dan snel op via het aanmeldformulier.

De kosten voor deze avond is 7,50 per persoon incl koffie of thee.

Vrijdagavond 2 december: Inloop vanaf 19.00 uur onder het genot van een kop koffie of thee. Dan starten we om 19.30 uur met de workshop.

Inleveren van de verzamelde materialen kan vrijdagmiddag 2 december van 15.00 – 16.00 uur bij Melkema.

AANMELDFORMULIER

    Ik geef me op voor de winterworkshop.

    Materialen die ik bij Melkema kan brengen: